Disclaimer

Herroepingsrecht:
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na melding retour nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Vanzelfsprekend is het retoursartikel ongedragen (zie ook onze rubriek Klantinfo aangaande het retoursproces)


Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van het retourrecht kunt u contact met ons opnemen via info@trouwjurkenenzo.nl | Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten


*Voor speciaal voor u op maat bestelde artikelen met levertijd, welke Trouwjurken&Zo namens u bij haar fabrikant dient te bestellen bestaat er vanzelfsprekend geen retourrecht zoals deze duidelijk vooraf met klant overeengekomen !

 

*Uitzondering op herroepingsrecht: Voor producten welke op pasafspraak zijn gepast en aangekocht (dus niet op afstand zijn aangekocht) geldt, deze artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

"GELUK IS TOEGANKELIJK VOOR IEDERE VROUW"

Voor de mooiste dag uit je leven wil je graag en vanzelfsprekend een Luxe Bruidsjurk. Bij ons kun je betaalbare luxe trouwjurken online zoeken, vinden en kopen. Ook een pas afspraak met persoonlijk advies behoort zeker tot de mogelijkheden Trouwjurken&Zo biedt je een mooie collectie van droom bruidsjurken aan. Speciaal voor diegenen welke geen duizenden euro's willen of kunnen spenderen, maar wel het liefst soortgelijke kwaliteit in haar Trouwjurk prefereren. De prachtige collectie bestaat uit diverse modellen mooie bruidsjurken, zoals prinsessen bruidsjurken, grote maten bruidsjurken, gekleurde bruidsjurken en strand trouwjurken Wij hebben een webwinkel met showroom in Apeldoorn, centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar vanuit heel Nederland. Hier kun je bestellingen op komen halen maar ben je ook altijd welkom voor advies of het bekijken en passen van een van tevoren besproken en geselecteerd aantal jurken uit ons aanbod gelegenheidskleding, dit kan zowel overdag als ook 's avonds, doordeweeks en in het weekend op zaterdag of zondag. Wij zijn uitsluitend op afspraak geopend. Voor het maken van een afspraak kun je ons bellen of mailen Trouwjurken&Zo verkoopt uitsluitend nieuwe bruidsjurken met een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding in diverse stijlen en met onze jarenlange ervaring in Bruidsmode kunnen wij je deskundig adviseren. Is Jouw droomjurk op voorraad, dan kun je deze direct meenemen; ideaal voor last minute bruiden!

Facebook