Disclaimer

Herroepingsrecht:
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na melding retour nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Vanzelfsprekend is het retoursartikel ongedragen (zie ook onze rubriek Klantinfo aangaande het retoursproces)


Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van het retourrecht kunt u contact met ons opnemen via trouwjurkenenzo@gmail.com | Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten


*Voor speciaal voor u op maat bestelde artikelen met levertijd, welke Trouwjurken&Zo namens u bij haar fabrikant dient te bestellen bestaat er vanzelfsprekend geen retourrecht zoals deze duidelijk vooraf met klant overeengekomen !

 

*Uitzondering op herroepingsrecht: Voor producten welke op pasafspraak zijn gepast en aangekocht (dus niet op afstand zijn aangekocht) geldt, deze artikelen kunnen niet worden geretourneerd.